neljapäev, 12. jaanuar 2017

Naised, kes tantsivad huntidega - ettevõtlikud, iseseisvad naised

Kes vähegi holistilise ettevõtluse vastu huvi on tundnud, teab, et ei saa üle ega ümber oma sisemise Minaga heas kontaktis olemisest. Kuid ainult sellest jääb päris ettevõtluse jaoks väheks. Siin on vaja tunda ennast nagu Ürgnaine, kes tantsib huntidega, s.t kasutab oma ürgset, loomupärast olemust. 
Suur osa naisi, kes ettevõtluses osalevad, käituvad seal nagu mehed ja minetavad oma naiselikkuse. Seda poleks üldse vaja, kui teaksime, et meie trump ettevõtluses on meie sees elav Ürgnaine, kes  on intuitiivne, julge ja lojaalne. Meil puuduvad head, seda ürgset ja ettevõtlikku tüüpi iseloomustavad eeskujud ning seetõttu sattuvadki naised meeste poolt loodud  stereotüüpide lõksu võttes omaks maskuliinse maailma käitumismallid. Selle tulemusel ei hinda mehed neid kui naisi ning nad kaotavad ka teiste naiste toetuse. 
Kallid naised, meie Vägi seisneb meie Ürgolemuses, mis soosib vägagi ettevõtlikult elamist või ettevõtlust. Leidkem üles see sisemine jõud, mis kannustab meid looma ning paneb meid tahtma seda ka maailmaga jagada. Kuid mis kõige tähtsam, siis  ei tunne me ennast enam ohvrina ja näeme ohtude asemel võimalusi. 
Sära ja julgust oma Ürgnaise avastamisel.
Karin 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar